Haşlanmış Limon Diyeti Nasıl Yapılır

Haşlanmış limon diyeti ile göbek yağlarını hızla eritmek mümkündür, üstelik çok kolay da bir diyet. Gelin bu diyete göz atalım, bir hafta deneyip güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Muhakkak limonu kaynatıp, sabahleyin suyunu içmeyle ilgili birtakım şeyler duymuşsunuzdur.

Burada önemli olan limonun kabuğunu soymadan kaynatmaktır. Şimdi gelelim bu karışımın sağlık açısından yararlarına ve diyet kısmına.

Haşlanmış Limon Diyeti Nedir

Haşlanmış Limon Diyeti Nasıl Yapılır
Haşlanmış Limon Diyeti Nasıl Yapılır

Flavonoidler bakımından zengin olan limon suyu A, C, B6, E, kalsiyum, demir, çinko bakımından zengindir, bir çok besini içinde bulundurur.

Haşlanmış limon diyeti ilk olarak Beyonce sayesinde duyulmuştur. Beyonca hamilelikten sonra bu diyeti uygulayarak 38 kilo vermiştir. Günlük 1 kilo limonla yapılan bu diyet, size ağır gelebilir yada maddi durumunuz elvermeyebilir. Şimdi haşlanmış limon diyetini açıklamaya çalışalım.

Haşlanmış Limon Diyeti Hazırlanışı

Bu diyeti hazırlarken kaynatmamaya dikkat edin, yani ılık olana kadar kaynatılmalıdır. Su uygun sıcaklığa geldiğinde bu verdiğim malzemeleri ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışımı buzdolabına koyarak bir kaç saat bekletin.

Gelelim bu karışımı ne zaman tüketeceğinize, bu karışımı tüketmek için en iyi, en elverişli zaman kahvaltıdan öncedir. Bundan sonra yapacağınız öğün yada kahvaltı diyelim meyve olursa iyi olur. Bir kaç saat sonra bu karışımı tekrar tüketin ve ara öğün olarak yanında kavrulmuş badem yiyiniz.

Öğle yemeğinde ise hızlıca yağ yakmanıza yardımcı olacak elma sirkesi ve zeytinyağı ile hazırlanmış marul salatası ve yanına haşlanmış yumurta yiyin. Öğle yemeğinden sonra bir su bardağı haşlanmış limon karışımından içip, meyve yiyin.

Akşam yemeği için ise protein tercih ediyoruz. Haşlanmış limon diyeti yaparken akşam yemeğinde tavuk  yada ızgara balık yanına da salata tüketiyoruz. Yatmadan 2 saat önce ise bu karışımdan içiyoruz.

Haşlanmış Limon Diyeti Faydaları

Bu diyetin en büyük faydası vücuttan toksinleri arındırmasıdır. Sadece kilo verdirmekle kalmaz, vücuttaki kötü toksinleri de temizlemektedir.Gün boyunca bu karışımı tüketerek ve verdiğimiz sağlıklı beslenme programına sadık kalarak kilo verebilirsiniz.

Haşlanmış Limon Diyeti Yapanların Yorumları

Bu kısımda haşlanmış limon diyeti yapanların yorumlarına yer vermek istiyorum. Çok fazla nette geri dönüş bulamadım. Bulduklarım da ise olumlu geri dönüşler var fakat 1 ayda 20 kilo verdirdiğini kimse söylemiyor. Bu büyük bir yalan yani, kimse 1 ayda bir diyetle 20 kilo veremez. Yani gereksiz umutlara kapılmayın.

Haşlanmış Limon Diyeti ile Kaç Kilo Verilebilir

Bu diyetle günde 1 kilo verebileceğiniz söylenir fakat bu o kadar da kolay değil, bunun yanında kesinlikle spor da yapmalısınız. Sporsuz bu seviyelerde kilo vermeyi düşünmeyin. Mutlaka haşlanmış limon diyeti yanına günlük sporunuzu da eklemeniz gereklidir.

Bu konuda diyeceklerim bu kadar dilerseniz, diğer yazdığım diyetlere de bakabilirsiniz. Diğer yazılarımda isveç diyeti ve dukan diyeti gibi çok popüler diyetleri de bulabilirsiniz.

Yorum yapın