Kilo Vermek için 3 Basit Yemek Kuralı

Kalori azaltmak zayıflama denkleminin sadece bir parçasıdır. Daha kesin sonuçlar elde etmek için besinleri iyi tanıyıp algılama şeklinizi değiştirmelisiniz. Fazla kilolardan kalıcı ve acısız bir teknikle kurtulmak için, kilosorununun  hazırladığı plan ve tavsiyelerden yararlanın. Bunun için gözden kaçırdığınız oldukça 3  basit kuralı sizlerle paylaştık.

 

3 Basit Yemek Kuralı

3 farklı pratik yöntem ile kilo verme sürecine katkı sağlayabilirsin. Basit kurallar olan ve hayat kurtaran bu formülleri aşağıda konu başlıkları halinde veriyorum. Bu kurallara dikkat ederek kilo verme sürecini hızlandırabilirsin.

20 Dakikadan Az Sürede Yeme

Önünüzdeki  tabağı 5 dakikada  silip süpürüyor hiçbir şey bırakmıyorsanız muhtemelen aşırı yemek yiyorsunuz demektir. 3 öğün yani kahvaltı, öğle, akşam yemekleriniz 20 dakika sürmeli. Bu beynimizin  yemek yediğimizi fark etmesi anlaması için gerekli süre olduğu söyleniyor.

 

Doyunca Sofradan Kalk

Doyuncaya kadar yemek yenilmelidir. Tıkanıncaya kadar yemek yenilmemelidir. Doyunca çatalı bırakmalıdır. Masada bulunan kızarmış et her ne kadar cazip gelse de yemek istemeyeceğiniz bir şey düşünün ve masadan kalkın.

 

Dengeli ve Düzenli Beslen

Gözünüzü kızarmış tavuk yada patates kızartması mı bürüdü?  O zaman yiyin.  İyi besin kötü besin ayrımı yok. Çok yemeniz veya az yemeniz gereken besin ayrımı vardır.  Yediğiniz kadarına dikkat edin. Unutmayın ki insan vücudunun karbonhidrat protein ve yağ  besinlerinin hepsine ihtiyacı vardır. Ancak unutmayın karbonhidrat ve yağ çok tüketmektense düzenli aralıklarla tüketebilirsiniz

Yukarıda anlatılan basit uygulamalar her ne kadar basit olarak görünse de çoğu kişi dikkat etmeyip gözden kaçırabiliyor. Önemli olan yukarıdaki yöntemleri günlük alışkanlık haline getirmektir.

Yorum yapın