Dukan Birası Tarifi: 15 Günde 5 Kilo Verdiren Kür

Kilo verme söz konusu olduğunda, bunu yapmak için yeterli motivasyona ve bağlılığa sahip olduğunuzdan eminiz. Ancak kilo vermenizi engelleyen şey zaman eksikliğiyse, iyi bir haberimiz var: Forma girmek için her gün spor salonuna gitmenize, uzun diyetler yapmanıza veya haftalarca egzersiz yapmanıza gerek yok. Kilo vermenin en hızlı yolunu arıyorsanız, bunu sadece 15 günde yapabilirsiniz. Dukan birası tarifi sayesinde fazla kilolardan kurtulmak mümkün.

Kilo vermeye çalışan birinin çok çabuk kaybetmek istemesi doğaldır. Ancak yavaş yavaş ve istikrarlı bir şekilde kilo verenler kilo vermede daha başarılıdır. Sağlıklı kilo verme yalnızca bir “diyet” veya “program”dan ibaret değildir. Düzenli olarak egzersiz yapmak, sağlıklı ve dengeli beslenmek, bol su içmek gibi kilo vermeye yardımcı yaşam değişikliklerine uyulması gerekir.

Kilo vermek kolay değildir ve özveri ister. Ancak başlamaya hazırsanız, kilo verme ve daha sağlıklı olma yolunda ilerlemenize yardımcı olacak bir detoks içeceğinden bahsetmek isteriz.

 

https://kadinev.com/dukan-birasi-tarifi-15-gunde-5-kilo-verdiren-kur/
dukan birası ile zayıflayın

 

Dukan Birası Nedir

 

Beslenme Uzmanı Pierre Dukan tarafından yaratılan Dukan birası, zayıflamak isteyenlerin imdadına koşuyor. Maden suyu, limon ve yeşil çay üçlüsünden oluşan bu içecek, görünümü dolayısıyla bira ismini almıştır.

Özellikle yeşil çayın zayıflama üzerindeki etkisi, özünde bulunan kateşinler, yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırma özelliği sayesinde birçok çalışmada gözlemlenmiştir. Dukan birasında yeşil çay kullanılmasının nedeni budur.

 

Dukan Birası Ne İşe Yarar

 

Diyet ya da detoks sürecinizdeki yağ yakımı ve ödem gibi konularda vücuda yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırarak ve bağırsakları temizleyerek kilo vermeyi kolaylaştırır.

 

Dukan Birası Faydaları

  • Ödem attırır.
  • Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.
  • Kilo vermeye destek olur.
  • Yağ yaktırır.
  • Vücuda mineral tavsiyesi sağlar.
  • Tok tutar.
  • Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine yardımcı olur.
  • Vücuda alınan sıvı miktarını artırır.

Dukan Birası Nasıl Yapılır

750 ml suyun içine 2 yemek kaşığı yeşil çay ekleyip yaklaşık 5 dakika demleyin. Ardından, suyunu süzüp üzerine 1 şişe doğal maden suyu ile yarım limonun suyunu ilave edin. Hazır olan karışımı 1 gece buzdolabında beklettikten sonra gün içerisinde belli aralıklarla hepsini tüketin. 15 gün boyunca her gün yenisini hazırlayarak düzenli olarak için ve kilolara elveda deyin.

Dukan birası kürünün yanı sıra bir çok kişinin mucizevi şekilde kilo verdiğini söylediği ek yazımıza ulaşmak için tıklayınız.

mucizevi şekilde zayıflatan kür
mucizevi şekilde zayıflatan kür

Dukan Birası Akşamdan Yapılır Mı?

Dukan birasını hazırladıktan sonra 1 gece buzdolabının soğutucu bölümünde bekletip ertesi gün tüketmeye başlayabilirsiniz. Bundan dolayı, tüketmek için 1 gün öncesinden hazırlamanız gerekiyor.

Dukan Birası Ne Zaman İçilir?

Dukan birası düzenli olarak 15 gün boyunca her gün içilmesi gerekir. Sonrasında, 5 gün ara verilmelidir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken, her gün taze olarak hazırlanıp gün içerisinde bitirilmesidir.

Hamilelikte Dukan Birası İçilir Mi?

Hamilelikte dukan birası içilmesi önerilmez. Emziren anneler de dukan bira karışımını değil; günde 1 fincan yeşil çay ve ayrıca maden suyu içebilirler.

Dukan Birası Tarifi Kaç Kilo Verdirir?

15 gün boyunca içilmesi gereken dukan birası 15 günde 5 kilo verdirir. Ancak sadece bu karışımı içerek kilo verilmesi beklenmesin. Bu içecekle birlikte egzersiz ve bir diyet programı da uygulanması tavsiye edilir.

Dukan Birası Zararları

Maden suyu, limon ve yeşil çaydan oluştuğu ve içerisinde doğal olmayan bir malzeme bulundurmadığı için herhangi bir sağlık problemine yol açmaz. Ancak kalp hastalığı, kronik hastalıklar ve tansiyon gibi rahatsızlıklara sahipseniz, limon ve sodadan kaynaklı ani dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı, tüketmeden önce doktora danışmanızı tavsiye ederiz.

Dukan Birası Kullananlar Yorumları

Dukan birasını deneyenler oldukça olumlu yorumlarda bulundular. Özellikle gerçekten kilo vermeye yardımcı olduğunu ve spor ve diyetle desteklendiğinde daha çok işe yaradığını belirttiler.

kadinev.com

Yorum yapın