Dietto ile Zayıflama

Son zamanlarda fazla kilolarınız çok sorun olmaya başladıysa doğru yerdesiniz, bugün dietto ile zayıflama gerçekleşir mi tarzı tüm sorulara cevap vereceğim.

Bir çok kişi dietto ile zayıflama olayını merak etmektedir. Sitesinden aldığımız bilgilere göre ürünün tamamen doğal olduğu ve gıda takviyesi niteliğinde olduğu yazmaktadır.

 

Dietto Nedir

Dietto Nedir
Dietto Nedir

Öncelikle şunu belirteyim dietto bir ilaç değildir. Gıda takviyesi olarak geçmektedir ve diyetlere yardımcı bir şekilde tüketilmesi gereklidir. İçerisinde yüksek oranda protein içeriği ve lif içeri bulunmaktadır.

Lifli ürünler bilindiği üzere doyurucu bir ürünlerdir. Dietto ile zayıflama da ana mantık budur. Tokluk hissi vererek, nefsinizi köreltmek. Liflerin bir diğer avantajı ise karbonhidratlardan daha kolay sindirilmesidir. Liflerin en önemli özelliği ise sindirim sistemini düzenlemesidir, mideyi korumasıdır.

Dietto’nun içerisinde ki lif oranı %11’dir, buda yüksek bir orandır.

Lif takviyesi vücuttaki kan şekerini düzenlenmesine, insülin seviyesine yardımcı olmaktadır. Dietto enerjisi kısıtlanmış gıda takviyesidir, yani dietto sizi tok tutar ve bunu 204 kcal enerji ile sağlar.

İçerisinde ki protein oranı da %14.2 dir, genel itibari ile lif ve protein ile desteklenmiş bir gıda takviyesi diyebiliriz.

 

Dietto ile Zayıflama Mümkün Mü

Dietto ile Zayıflama Mümkün Mü
Dietto ile Zayıflama Mümkün Mü

İsterseniz diettonun günlük verdiği öğün miktarına bir göz atalım bu soruyu öyle cevaplayalım. Dietto ile zayıflama programına girmek istiyorsanız mutlaka bu vereceğimiz öğünlere uymanız gereklidir.

Dietto’nun iki ürünü bulunmaktadır. Birisi başlangıç diğeri ise devam ürünüdür. Bu kürlerin birisi 16 günlük diğeri ise 30 günden oluşmaktadır. 16 günlük küre başlayacaksanız eğer bunun 2 kürü başlangıç evresi olmaktadır. Daha sonrası yani 14 gün ise devam kürü olmaktadır. Dietto ile zayıflama için 30 günlük kürü de kullanabilirsiniz, fakat ben ilk olarak 16 günü denemenizi öneririm, şayet her insanda aynı faydayı göstermeyebilir.

Uzun kür olan 30 günlük kür de ise 2 gün yine başlangıç kürü, geri kalan 28 gün iste devam kürü olmaktadır.

 

Başlangıç Kürü

İlk olarak başlangıç evresinden biraz bahsetmek istiyorum. Görselde de verdim fakat anlamayanlar için, ilk olarak 2 günlük başlangıç evresinde 3 saat arayla günde 5 kere sütle bu yarı yağlı da olur yağsız da yada yoğurtla karıştırılarak kullanılmalıdır. Başlangıçta süt yada yoğurtla karıştırılan ürün 226 kcal enerjiye sahiptir.

İlk iki gün bu şekilde kullanırsanız 5 öğün olarak hesaplarsa 1130 kalori günde gıda almış olacaksınız. Bu değeri diyetinizde ki egzersizler ile süslerseniz kilo vermeye başlayabilirsiniz.

 

Devam Kürü

Devam aşamasına geldiyseniz bu işin yüzde 50’sini hallettiniz demektir. Devam aşamasında sabah kahvaltınızı yapıyorsunuz. Sabah kahvaltısından sonra 5’er saat arayla 2 öğün alıp günü tamamlıyorsunuz.  Yine yağsız süt, yarım yağlı süt yada yoğurt ile birlikte tüketmeniz gerekiyor. Her öğünde süt, yumurtadan 300 ml miktarla karıştırıp tüketmeniz yeterli olacaktır.

Her öğünün toplam kalorisi 204 kalori olmaktadır. Bu çok düşük miktar olsa da almanız gereken gıdalar bu öğünde bulunmaktadır, diettonun sitesinin dediğine göre.

 

Ara Öğünler

Ara öğünlerinizde ise yeşil sebzeler tüketebilirsiniz, bu sizin isteğinize bağlıdır dietto ile zayıflama programına girmişseniz ilk adapte süresinde zorluk yaşayabilirsiniz.

Sebzeleri tüketirken dikkat edilmesi gereken kesinlikle tuz yada yağ eklenmemesi hususudur. Ayrıca bunların yanında sıcak ve soğuk içecekler tüketebilirsiniz, fakat bu içeceklerin şekerli içecekler grubuna girmediğine dikkat ediniz.

 

Dezpack Dietto Ne Kadar

Bu yazımı ele aldığım tarih itibari ile dietto ile zayıflama programında bir öğünün fiyatı 3,5 TL’dir. 16 günlük program yani başlangıç paketi 149 TL olmaktadır. Sizlere tavsiyem denemek için bu paketi seçebilirsiniz. Etkilerini yan etkilerini ölçüp tartıp ona göre bir karar verirsiniz. 30 günlük paket ise 249 TL’dir. Bu ürünün 6 aromalı çeşiti vardır.

Bunlar;

  • Muz
  • Vanilya
  • Çilek
  • Damla Sakızı
  • Hindistan Cevizi
  • Çikolata aromalarıdır.

Dezpack Dietto Kullananlar

Yorumlar genelde dezpack dietto kullananlar iade edilmediğinden yakınmıştır. Kimiside de 1.5 ayda 4-6 kg zayıflattığından hayıflanmaktadır, onlara az gelmiştir. Bunlar kullanıcıların yorumlarıdır, dietto ile zayıflama programına gireceklerin bunlara dikkat etmelerini tavsiye ederim.

 

Dietto ile Zayıflama Kullanıcı Yorumları

Dietto ile Zayıflama Kullanıcı Yorumları
Dietto ile Zayıflama Kullanıcı Yorumları

Dietto ile zayıflama kullanıcı yorumlarını irdelediğimde karşıma çok farklı sonuçlar çıktı diyebilirim. Kimisinin 16 günlük programı hiç işe yaramamış sadece 1 kilo verebilmiş kimiside 4 günde 2 kg vererek başlamış. Kişiye göre değiştiği kanaatindeyim. Fakat kilo veremedim diyene rastlamadım konularda gezinirken.

Dietto ile zayıflama programı uygulayacaksanız mutlaka doktorunuza ürünü götürüp danışınız. Çünkü herkesin vücut yapısı çok farklıdır, belki kronik rahatsızlıklarınız vardır bu yüzden size yan etki yapabilir. Bu yüzden aile hekiminizden destek alabilirsiniz.

Dietto ile zayıflama ile ilgili birde aşağıda video vereceğim. Kullanan kullanıcılar olumlu yada olumsuz yoruma görüşlerini yazabilirse sevinirim. Yorumlarınız kullanıcılar için çok önemli olmakla beraber, piyasa da çok yaygın bir ürün olmayışı ile de çok merak edilmektedir.

Yorum yapın